Kampaň “Moja inteligentná mestská štvrť”

Moja inteligentná mestská štvrť akcija jerazširitevprojekta EU-GUGLE usmerjena replikacijo trajnostnih modelov prenove vseevropski. Teče vzporedno del prenove, ki se izvajajo v okviru projekta, in jeglavni kanal, prek katerega bodo nakopičene izkušnje šestih pilotnih mest delijo z drugimi.

Glavni cilji akcije so:

Zgraditi mrežo mest, ki se zanimajo za prenovo celostne rešitve za okrožij; Organizirati prenose znanja med EU- GUGLE pilotnih mest in drugih občin; Pospešiti izvajanje trajnostnih strategij prenove celotne Evrope. Kampanja je namenjena predvsem za občine, ki se zanimajo za oblikovanje trajnostne prenove strategije svoje. Odprt je tudi drugi projekti Smart City in sorodnih pobud, kot način za povečanje obsega strokovnega znanja, ki je na voljo na mestih.

Kaj to pomeni v praksi?

Sodelujoča mesta bodo obveščeni o napredku projekta EU- GUGLE in bodo povabljeni, da sodelujejo pri dejavnostih, izmenjavo znanja z EU- GUGLE pilotnih mestih, ampak tudi z drugimi mesti, ki sodelujejo v akciji . Takšne dejavnosti vključujejo (vendar niso omejene na ), delavnice, študijske ture in dogodke razširjanja. Poleg tega jekampanja omogoča izmenjavo in medsebojne preglede okvirnih načrtov, s katerimi se lahko dve ali več mest študirajo glavni načrt drug drugega in omogočajo vhod.

Kako, da se pridružijo kampanji?

Moj Smart mesta District akcija je akcija usmerjena. To je razlog, zakaj je pomembno, da so zainteresirane občine uradno zavežejo k uresničevanju ciljev kampanje s podpisom izrazila zanimanja. To storite tako, prosimo, naložite predlogo, ga izpolnite in pošljete podpisan izvod info@eu – gugle.eu ali na naslov: Greenovate! Europe Rue d’Arlon 63-67 1040 Bruxelles Belgium Kontakt: Guillaume Corradino: guillaume.corradino@greenovate.eu .

PRIDRUŽENÉ MESTÁ

Gaziantep, Turecko

Göteborg, Švédsko .

Informačné centrum EU-GUGLE

Zastupujete mesto alebo verejne zainteresovanú skupinu a máte otázky k vypracovaniu projektu trvalo udržateľnej obnovy? Informačné centrum EU-GUGLE je tu pre Vás!

OPÝTAJTE SA NÁS